4/24/12

bengang giler

http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png




bengang sgt2 bile ckp dgn org yg x faham bahase..dahla mintak pendapat kite,bile kite ckp die nak mengamok..what da helll lah..get lost!saket hati aku....haish!

10/4/11

satu kompilasi entry...........

selamat malam...

malam nih ponteng kelas...sebab x sempat blek dr klcc utk terminate broadband yg x penah digunekan tapi bill dah cecah rm300 lebey...


uppss!gambar senget plak..teleng2kanla kepale tuh ye..hehe..ntahlah..depan org ramai pon x malu nk menyendeng2 lg...i dont think they are married anyway...^^
ni bukti aku memang gi maxis centre taw!hehehe

be4 gi sane, aku n cik nadia gi ke CM pasar seni utk cari sesuatu memandangkan aku ng berkempen hidup tanpa nasik selama 3 bulan.....

sebelum masuk CM ternampak plak POPULAR buat promotion..konon nak masok saje tgk2 je...sekali bile kuar.....


NAH KAO!!..adoila...mesti incik botak saye marah kalau tau..,menjelang perkahwinan,menjelang pulak saye membazir duet..OMG.....tapi nk buat cm ne..x leh control..terlalu murah...even comics ade diskaun 25% taw..under18 selalu harga 7.50 dah tinggal 4.88sen..mane nak dapat.......terpakse la beli semua jilid...uff...

maafkan saye ye tunang tersayang...^^ hehe...sile muntah ok

MY BEST FRIEND WEDDING!




saye dan cik puan ummu syimaa yg sgt gojes!






ok ..yg bju hijau tu x bape nak gojes tp temok!!temok!!

anyway..mudah2an, ummu always bahagia dgn suami tercinta...n dikurniakan cahaya mata penyejuk mata macam pakai eye mo cepat2....hehe produktif!

LAGI KISAH PASAL KAWEN!

baru2 ni aku n bebudak kelas meraikan 2 pasang pengantin baru...classmate bertemu jodoh dgn classmate...sweettt gituuu.....






hehe..comel taw..masing2 malu2 je suh suap wife n husband sendiri....anyway kite doakan mereka bahagia together....4 ever....^^


ok...dah habis cerite org laen kawen....

KISAH KARIER SAYE PLAK..


act x berape berkarier laa...hehe
3bulan lepas saye berkerje jd kuli sepenuh masa kat delibites bakery stesen kelana jaya...memang besh!!




ok..tu gambar saye dengan cik citi aidilla yg terus berhenti kerje bile saye berhenti...apelah motif die...hehehe...

dan...dibawah ini gambar saye dgn abg bob topline, kak ina popiah n friend n kak sue buble tea....jiran2 sekerje yg sgt sporting dan baik hati!!pheewiittt!!hehehehe





ok!yg 1st tu OVER!hehehe


THEN....

setelah berhenti bekerje sepenuh masa, saye mulekan karier part timer sambil belajar saye dgn MICKO bridal gallery semula...khamis malam hari tu saye gi Desa jaya Kepong utk pasang pelamin....


ni 1st time i buat bunge ni taw!selalunye incik tunangan x bg i buat pon bunge tuhh...hehe....

finally....

x berape nk final la....hmmm....


alalalala muke die dah penat....ciann...



alkisah hari sabtu kitorg gi tekerloh..job kat sane..hari ahad, tu kitorg bergerak blek kampung cz my parents kate ade bende nk bincang pasal our wedding..so blek la...

malangnye kene berenti hampir setiap 30min cz kerete over heating!!omg..dugaan..hehe tp besh jugak!







u olls kire je la berape kali kitorg stop..tu pon x setiap kali berenti aku ingt nk amek gambar.aku rase adela 6kali stop..maklumlah..tgh2 panas terik..sampai rumah dah lemau dah...

tp plg kesian kat incik tunangan saye....penat die berusaha....saye cume tau maen kamera dan membebel saje plus beli air milo n kipas2 die sikit2....yg byk kipas kat diri sendiri je...ape laaa....



blek dr temerloh tu, paklong n maklong bwk kitorg singgah kat genting...gambar tu amek kat situlah...apeke name tempat tu aku lupe plak...
tapi maklong kate dah 10 taon patung tu pakai bju tu..x tukar sampai sekarang...
mesti KEPAM! weekkks!!

okl;ah..esok nk kene buat charity car wash...6.30 dah kene ade kat kampus...alalalalala...................

ok bababaiiiiii...babababababaiiiiii
















http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



9/27/11

hari huru hara





assalamualaikum dan selamat sejahtera....

ini kisah hari ini...

setelah lama x buat pos sejak sebok bekerje di kedai roti..

hari ni memang huru hara...bahasa kasarnye 8macam sial8..bahasa baiknye ..hari astaghfirullahalazim bg aku...

pg2 dtg kelas dgn semangat berkobar2..motor buat hal..susah giler nak hidup..start punye start sampai kasot aku koyak!uhhh.....

gi kelas pulak tunggu punye tunggu org laen x datang2...sampai pegi cari kat audi...pon bukan jugak...kain tersangkut kat pintu...beg jatuh atas lantai..botol air bergolek2....kerusi tumbang kene kaki...pastu mr tunangan aku tu plak call emo2..time tu lah die nak tanye soalan macam2 yg mintak aku jawab time tu jugak pdhal kepale otak aku serabut serabai tahap naga senior yg leh kuarkan api dari mulut utk bakar 1 malaysia nih...eh...1 malaysia?

uhhhhhhhh...last2 aku buat x taw je....lantaklah...

bile dpt taw kelas memang c de..lagi sekali rase berasap yg teramat sgtlah...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

konon nk sejukkan hati minum teh ais yg sejuk2 sgt tu....cek dlm beg,WALLET x bwk pulak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nak balek umah tapi nanti leceh nk dtg blek..silap hb aku malas lgsung aku x gi kelas pukol 12 so x nk amek risk aku gi api..lepak kat computer lab..

tp bile kat labnih, aku makin panasss....

nak sahkan subjek suh jwb poll lah..kemaskini maklumat diri lah...dala internet LEMBAB!!!
Dah tu...bile dah siap jawab die x proses..suh aku jwb lg dan lg dan lagi....

bile dah cube berulangkali sampai page utk sahkan x leh sahkan pulak!!

woiiiiiiii!!!!!!!pe jadi ngn hidup aku hari ni????


tibe2 tepon bunyik...mr precident @bapak aku la..call

tanye pasal urusan broadband.

pastu gitaw surat ptptn sampai umah suh aku byr dah..

bodohlah...x abes belaja lg suh byr...bodoh....

nak suh call lg owg incharge tu...waaaaaaaaaaaaaa

bosaaaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haa..kan..nampak x aku emo tu?nampak x???



uhh...perlu bertenang...



http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



9/23/11

tadaaaaa!!!!!!!!!

waaaahhhh lamenye x update blog!dah bersawang.........................


http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



6/14/11

saya sudah bertunang


nampak x????haa...tu pakcik saye..bukan tunangan saye..ok?tunang saye x nak datang..die gi amek gambar org laen kawen drp tgk diri sendiri bertunang..isk!sedeh!

ni lagi gambar hantaran..warne pink!! wat sendiri nih..cam x caye je..huhu











dan lagi...........






hmm..makeup sendiri je....huhu...

ok..rasenye x perlu lah nk upload sume!



http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...