3/29/10

aku cantek??

ngee..post ni sengaje aku wat untuk meletakkannye kat batang idong cik syiro yg cantek tuu..tapi aku lg cantek laaa..nggee~
ramai kengkawan aku tanye..'ko x rase bersalah ke gune name NAJLAYGCANTEK kat blog n fb?'
wakaka...kowang taw aku jawab pe?
ofcos aku jawab 'TIDAK..MEMANG AKU X PENAH RASE BERSALAH...' hakhak...bengang cik syiro...sabo ye cek..
act aku sengaje je mengaku diri aku ni cantek...bukanle aku bermaksud untuk meninggi2kan diri aku yg agak pendek nih..idok leee..cume sekadar mensyukuri dan menyedari kejadian allah yang sempurne nih...yelah..sifat fizikal aku ni bukan aku punye..allah kasik pinjam saje...so..bersyukurlah..
haa..bile aku cakap camnih mesti ade yg kate 'nak bersyukur pon x perlulah sampai mengaku kat FB n blog yg awak tu cantek"
haaa...an?an? mesti de yg pk cenggitu...euuu x bahek taw jelik2 ngn owang..nanti owang pown jelik kat awak..
hmm..jwpn aku pade yg pk cam tu..'eeeii sukati aku ler..fb aku, blog aku..nak kwn jom kwn..x nak kwn..sudaahhh...nge nge..'

anyway...ari nih ramai sgt umat manusie yg x sedar diri tu sememangnye dah dijadikan cantek..so masing2 nak ubah...botoxlah..bedahlah..susuklah..makeup 80 inci lah...macam2 lagi...ish..ciannyee..cian sgt..

aku ni memang berisi owangnye..ofcos berat badan lebih..hakhak...'saje promote'
so ofcos owang cam aku patut berdiet n bersenam wp aku malas nak wat..aku wat x taw je..
tapi yg aku pelek tu..kengkawan2 yg dah solid molid, berat dah ideal..sebok kate depa gemok lah, pehe besarlah..padahal mate aku tgk ok je..cantek je..

haa..klu aku dgr diowang mengeluh cam tu, time tu gak aku mengaku aku yg kurus..aku yg cantekkk..haha..dah tu..sume x nak mengaku..biar r aku yg mengaku..

kakak2,puan2,abg2 dan adik2 ku cayang...manusie nih sumenye memang sangat cantek..cume kite nih x la cantek kat mate sume owang...cantek tu subjektif kan...x de pengukurnye...tapi pe yg penting kene bersyukur..sebab allah dah bagi sume yg terbahek untuk kite....

skian sesi ceramah 9saat bersame cigu najla..nggeeeeee~

rum8 saye gelakkan saye cz saye berushe cari bahan assigment..tett>>

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...