3/24/10

homesick yg keterlaluannn...


aku baru blek kelas..ari nih gi kelas full x tuang2 tuh..aku bangge ngn diri aku...ngeeee~
tapi rase x best..sebab kepale otak asyik trgt my luvly daddy n mummy kat kamfung..alaaa rindunye...
dalam kelas tadi aku dah nampak muke aby n umy je..nak sgt blek kampung jumpe adik2 tapi jadual hidup aku dah full hujung minggu ni..so x dapat blek..
jumaat kene wat rintis kat skol, sabtu ujian qiraat, ahad kene wat show kat malam juare2..aiya...
lalu aku pon bg msg kat umi ku cayang..
" aby ngan umy x nak datang sini ke??rindu sangatla...'
lalu mak aku pon balas..
'buat mase sekarang, umi ngn aby sebok..ramai psakit n ekonomi x stabil sgt..alaq sabar ye,,klu rindu call je k..'

isk...cedey...cedey..nak jumpe umi..nak peluk umi...waaaaaaaaaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...