3/26/10

ujian rintis

may be kowang x taw aku ni adelah sorang student UM bakal jadik cigu pd mase akan datg nih....hehe saje nak mention~
sonye..ari nih aku dan kengkawanku telah menjalankan 1 kewajipan bakal2 cigu dengan menjalankan 1 ujian rintis di sebuah skool kat PJ nih.
ujian rintis tu ape?? hmm semester nih kitowang amik subjek pentaksiran..so slh satu asgment dalam subjek ni ialah, kitowang kene bine 1 set soalan yg menepati piawaian peperiksaan malaysia nih..haaa...cam tu r lebey kurangnye...so,pas da siap set soklan tuh kitowang gi skol suh dak2 skol jawab..
malas cite lebey..layan je lah pic kat bwh ni ek..daaa..lebiu!



cik aisyah bersame en azmal...


tengokla cik ecah tu..bukan men sonok die...



aku nga fenin..try dengar pe yg azmal cakap tapi x dengar..slow sangat..dala aku fekak..~sikit je laaa.huhu~



hmm..en pian pown nak cakap jugak..muke siyes x leh blah..ngeee


tengok gaye aku nih..ade gaye cigu ke gaye kakak kedai fotostat??kekeke

AKSI2 DAK2 JAWAB SOKLAN KITOWANG WAT!ciannn...







hmmm..macam2..tapi yg paling kelakar en.pian lah..excited sangat sampai siap practice jadi guru disiplin..owang suh jage dak kelas 2b tu ng jawab exam, die gi jage tangge n balkoni..ala2 cikgu disiplin gituuu..x caye??aku ade bukti..hehe






haa..kan aku dah kate..die sebok mundar mandir kat balkoni..gambar yg last skali die ng tanye kat dak2 yg lepak kat tangge tu..
"ehmmm atas ni port merokok ke??'
aku ngn ecah sengih lembu tahan gelak..dala muke en pian siyes gile..
patu..kitowang masuk dlm kelas,tgk2 die da x de..aku ingatkan die gi ronde 1 skolah tu..almaklumlah..bakal cigu disiplin...rupenye gi toilet...wakaka..ape2 je lah en pian wey...

kenang-kenangan ngn dak2..


hmm..tu lah cite aku ri nih..apepon..asigment ari nih wat aku berfikir n sedar tanggungjwb sorang cigu sgt mencabar zaman skunk nih..generasi skunk nih da x macam kite dulu..tgk diowang pon aku dah rase len macam..hope aku kuat n tabah mendidik anak bangse 1 ari nanti..go alaq!go!!






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...