4/14/10

CAHAYA GEMILANG X

Gud nite sume..rasenye skunk mase untuk i story pasal grup i memandangkan mud untuk study sgt tidak memberi kerjesame..hehe layan je lah k..

ehmm...grup nasyid nih diberi name CAHAYA GEMILANG X..banyak bende aku blaja dalam grup nih terutame pasal vokal..so training memang teruk r..bekerje keras wp x bape keras sgt kadang2 tapi syok..release tension..

pencapaian...sgt cemerlang..johan Festival Seni UM..johan FINAS..n banyak lagi johannye...duwet pon dapat banyak tapi apsal x dapat kat aku?? haaa tu la yg menyedehkan..hehe...



ni time pas bertanding..puas gile dapat wat yg besh after berlatih selame 5 bulannn...congrats sume..yang kat tengah tu juru latih n makeup artist kitowg yg sgt besh!


time bertanding..huhu ramai giler..dah macam sekampung atas stage..meriahh..


leh jadi mak andam x??uff..


hehe..sempat plak minah2 nih posing pas rehearsel.



after menang FINAS..


bergambar ngn kump. UNIQUE yang jadi juri..



menyempatkan diri posing kat belakang stage before kene panggil ngn MC..ngee~muke nebes tapi cover..huhu



ni plak kat UNISEL..time nih antar grup dak laki saje.. x pasal i kene ganti phat jadi makeup artist cz phat x leh datang time saringan..FESTIVAL NASYID BEGERI SELANGOR..



saye bersame cik puan bib semase sesi latihan..hehe..chumel x??


hehe..lastly..kenal x sape nih??entah pe la yg makcik sowang nih tengok tu..

hemmmm..anyway...sume kenangan bersame CG n CGX aku x kan lupe..kowang memang besh!

1 comment:

centado said...

gemilang cungguh cahaye tu!
se gemilang wajah cantik empunye owner nih
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...