4/12/10

true friendship

salam semue...hari ni title entry yang agak jiwang x leh blah.hehe..


dah lame x update blog nih..busy menjalani kehidupan yg agak serabot dan memerlukan kesabaran yang tinggi.. hehe
malam tadi satu kebenaran lagi terbongkar...x sangke kawan yang aku sangke baik, memahami, sekali lagi memperbodohkan aku dengan sikap TALAM DUE MUKENYE.. oowyeaahhh..berite ini memang sangat aku suke..suke sampai tahap jantung terase nak tercabut dan kuar berlari2..
oh tuhan..why these happen to me..donnow nak rase cam ner..
tapi aku ok..ok x bermasalah...my heart already close for them..i dont want to be their friend anymore..x de ape yg aku dapat melainkan kesakitan demi kesakitan yang diowang hadiahkan kat aku setiap kali perjumpaan..aku dah terlalu penat nak memepertahankan 'persahabatan sejati' yg diagungkan oleh mereka sedangkan aku just x ubah macam kambing itam bg diowang..



aku gi jalan2 kat FB..ade sowang member time skol dolu wat comment kat gambar batch n mention..'sume owang dah berubah tapi kenangan tetap same' which means dolu dak2 ramai yg nakal2 but skunk ok..dah matang..dah berubah..
yup aku setuju tapi kenangan tetap same..betul ape yg dak tu cakap.kenangan tetap same..contohnye hati aku yg terluke ngn sikap diowang tu x penah terubat sampai skunk..

how can i forgive them klu sampai skunk diowang stil membebankan perasaan aku??why???what have i done to all of you hah? kekadang teringin nak jerit kuat2 kat telinge diowang, pe yg x puas ati sgt ngn aku..

x pe r..satu hari nanti..diowang akan tau..aku nak buang sume owang2 yg x gune dari hidup aku..aku bersyukur skunk aku ade life yg sgt besh..kengkawan kat blog world ni pown besh...aku bebas dr diowang..manusie2 yg mengaku konon sayang kat aku tapi tikam aku dari belakang..to N** and T***..satu hari nanti kowang akan rase pe yg aku rase nih..n time tu aku akan tersenyum puas..wahaha..(muke jahat x leh blah)

so..moral of da story..be honest in our friendship...hargailah semue kengkawan yg kite ade..but beware from kawan yang talam due muke..



'persahabatan mengajar kite erti sebuah kehidupan..bersahabatlah dengan orang - orang yang baik kerane ia akan menentukan bentuk peribadi kite..'


to pakcik google..mintak izin amik gambar hang..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...