5/28/10

blogwalking!

hari nih aku sempat berjalan2 macam mase zaman aku dok kat kolej bulan lepas..hehe..pe lagi..blogwalkinglah..almaklumlah...dengan terasminye aku sebagai suri rumah sepenuh mase, maka aku pown sebuk ngn keje2 umah yg x penah2 nak siap nih..gi dapur, depan bersepah..kemas depan, dapur dah sepah balek..my mummy plak pantang, even ade penyapu sebatang tergolek atas lantai pon die dah kate umah die macam kapal karam..hehe tu dolu lah..tp mind setting tu dah wat aku terbiase sampai skrg..so sebelum my mummy melangkah masuk dalam umah, kene pastikan everything clear..cleann & clear..kalau x clear, alamat tersekse jiwa rage..penderitaannye mengalahkan derite kene serang ngn tentere jepun..x caye?cubelah! eden x sanggup..ngee~

cuta cuti ini..dapat sangat banyak kad kwen..mencanak-canak owang kwen..masalahahnye aku x dapek nak gi..tu yg sedey tuh..aku nih dah macam dok dalam gue dah..kadang2 sampai rase bengap dok dalam umah seharian tiap2 hari..dah tu aku nak ke mane?/kang klu aku gi hang out ngn kengkawan, adek2 kecik nih sape nak jage??mummy ngn papi x yah cakaplah..sejak aku diisytiharkan cuti nih memang susah nak nampak batang hidung diowang kat umah..hehe busy la katekan..lagipun x yah bawak anak...sekali honeymun lah tu..mudah2an mereke sentiase bahagie..sonok tengok mami n papi nih stil manje2 lagi even umur semakin meningkat..tapi yg x tahan tu klu dah stat ade drama2 sebabak yg aku rase macam nk gigit2 je due2 tuh..lagi klu encik yg bername die tu ade..makin meriah drama sebabak diowang...saje nak bakar la tuh...sabo jo le..mentang2 kami belum kwen..hehe fuuhh..sabo..sabo..

sebut pasal kwen nih...masing2 dah meningkat usie rupenye..so banyak jemputan kwn2 kawen...yg aku dpt gi tu..ok lah..yg x dpt gi tu sorry sgt2..aku banyak tanggungjawab..hehe poyo kann??kan?..x pe...aku doakan semue orang dalam dunie nih hepy n dapat kebahagiaan dunie dan akhirat...

papi selalu pesan..lebarkan kasih sayang..semuge sume orang bahagie..

p/s: setuju x klu aku cakap title entry ngn isi x de kaitan??wateverlah..hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...