5/7/10

Kebahagiaannn...........

YEZZEHH!!aku kembali kedunie ini...umah belog tanpe batu bate yg aku suke..sayang n cinte..upps!terlajak..
ok..
aku sangat excited nak wat entry ini sebab aku dah lame x wat entry!!waaaaaaaa
anda sume taw kan sebab pe??an?an?
hehe..biase r..dak skolah..suke study last min..haa mendapat lah..kene plak exam strait..huhu padan muke aku!
any way..exam dah abis n aku sngat gumbira kerane dapat meneruskan aktiviti berfoye-foye aku..huhu gembire taw..sangat-sangat lah..


hehe..ok maybe gambar nih agak ke laut sikit...

n bile aku ternampak gambar yg kat bawah ni...



aku rase macam...eeeiii bashnye..aku pown nak gelak cam tu jugak..sampai guling2 atas jalan...hmm..leh?leh ke????ish...ok..agak merepek cite2 tu...perlu shut down.

hmmmm..act aku asyik teringat pasal TAG daripada nids and purplish pink ..
aku rase sangat bersalah..tapi aku memang blom ade mase..
skunk nih aku sebok beraktiviti luar n melibatkan diri dengan masyarakat..huhu..kuar pagi balek malam..so penat n lom ade mase lagi..nanti dah free ai wat tag tu k..so solyy..

..

ok..skunk dah malam sgt..esok pagi2 nak kuar gi jalan TAR bli barang budak2 skol nak bertanding nasyid hari ahad..ahad bertanding, sabtu baru nak bli baju..bagoss!memang terbahek ok...

gud nite sume..mimpi indah...daaaaaaaaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...