2/28/11

shopping yg x dikesali......

pernah x korg shopping pastu nyesal??penah?penah?? x pyh tipulaa..mesti penah punye kan...hehe...

cecite..cecite...hehe..minggu nih sempat menyoping dlm kesibukan bekerje...pasang pelamin hr jumaat so sabtu blek kolej ngn sibudak botak itu...jadi sempat singgah membeli belah peralatan kosmetik yg sudah kehabisan n nek hukum wajib beli...

1stly singgah ke cosway @ selayang mall utk beli eyeliner..tp die kehabisan setok..so akhirnye kami ke mid valley je...ade cosway kat sane kan..nk tgk x eyeliner saye beli??

taraaa!!!




siyes babes! eyeliner nih gojes gile..memang best!act dah lame i dok perhati eyeliner lelan vital nih tp x sampai hati nk beli cz eyeliner sye msh blom habis..so bile eyeliner maybeline sebelom nih dah tamat riwayat, maka i rembat je teros!..incik botak juge memuji saye pakai eyeliner nih..( ye..mungkin die puji eyeliner nih..bukan saye..ok?..kemas...x bersepah..x de masalah dakwat die jatuh2 then mate jd mata panda pon tiada..ia sgt natural ye...best!

item ke 2 ialah...( ceh..cam wat soalan exam pulak cikgu inih) jeng jeng!

ok..apekah itu??yaa lipstik! lipstik yg sedie ada sudah boring dipakai..jd beli yg laen..ini juga lelan vital punye..saye memang suke lah..colour tahan lame..x berminyak tp buat bibir jadi lembab n colour die pon best!i pilih pink satin..lembut je n nampak natural pink! so x dela over sgt kan..selese nk pakai bile2 pon..alaa yg nih malas nk amek gambar..apekehal pakai lipstik malam2???heee

then setelah itu saye ke Watson utk beli simplysiti punye 2 way cake! bukan kek besday tu ok!


ape??x nampak simplysiti???

nah kao!! siap gambar kotak aku bagi!!hehe...

2way cake nih pon dah lame dah i usha....harge die memang x leh blah r..so aku nasihatkan klu u allz nak, kene usahe lebih lo...hehe tp efect die memang besh! pakai pon x perlu banyak2..2,3 kali tekap je kat muke tu dah lawa..die ade silikon so memg akan stay lame r kat muke..then memang akan wat muke jd flawless, x berminyak n warna kulit juga jadi rata....besh! besh!!tetibe rase muke makin cantek pulak bile pakai..pg2 juge jd xcited nk gi kelas cz teringat..owh..aku nk pki simplysiti!!haha trimas kak siti cz wat produk nih..lebih trimas klu u bg i free je!heh heh..berangan kamoo!

mlm ini juga saye bershopping di PASAR MALAM selepas temankan my rum8 yg kempunan mkn charkuey teow tepi jalan..oh betolke saye mengeja??
then nampak pasar malam, jd semangat teros membuak2..teringat incik botak pesan suh cari inner tudung yg ade lining depan..

jadi inilah hasilnye!

gelap??malap??hehe saje je..x mo nampak muke sangat..segan...eh??

hehe..drp nk beli inner..terberanak puak beli shawl...

ehh??purdah ke??haha x leh blah..saje nk suh uallz tgk shawl tu betol2..bukan tgk muke i ok...i beli shawl ikan..mule2 tu cam berkenan ngn shawl kacang botol kaler pink tp pk2 uhh cam gojes melampau...8 batu u all bleh nampak i nanti..x besh! hehe...

dan juge terberanak beli tudung bawal kaler putih..........uhh mahu claim same incik botak ini...x buleh jadi...

juge terberanak beli getah rambut..hehe

masalah..masalah...saye sgt suke shopping..masalaahhhh.......

tp kali ni x nyesal..sebab bei brg2 yg sgt besh besh besh thp petala kelapan n sure akan pakai banyak kali!!hehe

daaaaaaaaaaaa...............
http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



2 comments:

nhaj said...

hahaha. cik alaq yg gojes. mcm best je barang2 tu. hehe. ptt la nampak berseri je pg td kt kuliah. hehe.

najla'perasan cantek said...

haha...alaa u nih..malu la i....haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...