3/7/11

saya yang penat dan letih dan penat dan letih lagi dan penat lagi dan lagi lagi letih...

kelas habis pukol 3 petang..bergerak ke SRA TAMAN EHSAN, Kepong utk ajar budak2 nasyid..mengenangkan mereke sudah mahu bertanding minggu ini..jadi mahu habiskan detik2 bersama..* kononnye*

lalu terus start motor n bergerak..ye..dengan pakai baju kurung PINK ye..n selendang...ulang lagi...baju kurung PINK dan selendang maka boleh pakai badge 'WANITA REMPIT MELAYU SEJATI...' uhhhh @_____@

sampai depan SOGO terase macam kene simbah dengan air 1 baldi...uhhhhhh sejuk..sujuk....hujan lebat tibe2...

teruskan juge perjalanan...nak berenti bawah jambatan juge sudah x de ruang..sume dipenuhi mat2 motor yg sgt ramai dan bising! ahh menyebok! time aku x lalu situ x de pulak korg nak lalu!

maka terus lagi dan lagi..sampai di caltex jalan kucing..meow~meow~
berenti punye lame...baju kurung juge basah kuyup..naseb bahek ade sweater jadi zip terus rapat2 sampai atas...x lalu nk tengok baju n selendang yg basah dan melekap tuh..huh silap hb ade jugak mamat2 yg ekot aku balek kang!naya!
cis incik botak~ kao x mahu ambil aku naek kerete ye...sampai hati kao!bakor!!kite bakor!!

bile rede sikit start motor sampai ke BHP taman ehsan..cari public cz bateri phon sudah mampos...time2 cam ni la pulak nak mampos!!shiall..eh? shell!!

hadoi..maka terus menjerit..amek skrg!!!kat bhp!! cepat!!aku blasah kao kang!!

5min kemudian..incik botak tibe dgn aiman x kesah...

huh..rase nak bg flying kick!!cakap ngn aby!!waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sampai skol dpt la 3 raond je ngn dak2..* hampeh* -----> bek aku takyah dtg wehhhh!!

huh..hari huru hara.....

teringat.....
dlm lagu sudirman tu 'hujan yg turun bagaikan mutiara....' dengar lagu cam syahdu..cess!!aku tataw la ape jd ngn penunggang motosikal cam aku nih klu hujan tu betol2 jd cam mutiara!!

ohhh..balek2 je rum8 pulak bad mood jadi muke sgt masam n diam ntah ade mslh ape dgn dunie die..ohh tuhann...

fuuhh..fuuhhh..tiup..tiup...
incik botak tolong tiup saye kasi tenang sikit buleh??
fuuuuhhh...
weh!busuknye!kao gosok gigi ke tidak???
-----------> lempang!

ohh ape yg aku merepek ini??kejap lg dapat surat berenti dr API..
damn!






http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



1 comment:

nhaj said...

hahahaha. kecian dan sengal!!!! mula2 bc citer alaq rasa kecian, bila last2 plak rasa sengal!!! haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...