4/21/11

owh sila sahin....

"alaq..alaq..sini jap...' rum8 aku panggil aku ngn sengih2 simpul kerang busuk die...
aku cam pelek...apehal pulak minah nih..wat muke kerang tetibe..
aku bangun malas dari katil..
'apsal m8?'
m8 tu maksudnye rumate,,dr 1st year aku panggil die macam tu sampai kadang2 lupe name die faizatul azrin...hehe..ok..sambung cita...
rum8 aku dok cover2 monitor lappy die tuh..konon nak tunjuk something..aku dah seriau dah..
'ko jgn tunjuk gambar hantu kat aku m8!'
aku bg amaran
die sengih je....
'x de..ni laen..tp ko kene mengucap dulu...'
aku ponb ckp astaghfirullahalazim...eh?tu istighfar..hape ke bangapnye aku nih...hehe
tp rum8 aku yg bengong tu pon iye kan je...konon aku dah complete mengucap la tuh..
haha...
then die tunjuk gambar nih.....
sila sahin playboy

eeii kome nengok le sendiri..x lalu aku nak letak gambor die kat sini deh...

sila sahin ni islam dowh..ngeri aku...haish..korg tengoklah sendiri kisah die nih kat sini ok??daaaa
http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...