5/29/11

aku lebih tahu....

kenape lah bile sebut pasal kawen je maka ramai yg kate....

dah kwen x leh bg duet kt mak bapak
mak bapak x sempat nak tuai hasil antar aku belajar...

ni sejak bile pulak ade hukum cam nih???bukan ke tgungjawab tu x pnh putus??even mak bapak aku pon jd mak bpk laki aku jugak..haram muabbad dikahwini wp aku mati??maka secara automatik berbuat baik dgn mereka tu perlu berterusan smpi akhir hayat??

shit!

aku lebeh tahu........aku lebeh tahu.........
ini hidup aku...
aku yg rancang
aku yg buat keputusan...


aku belajar susah2....
susah senang aku ade sape yg tahu?
sampai terpaksa kerja part time ade kao amek kesah??
berdiri atas kaki sendiri dgn segala susah payah yg x pnh aku ckp kt org!
perluke aku gitaw sume????

perlu ke aku canang sume sumbangan2 aku dlm family ni sepanjang aku still 'belajar' kat mata korg nih???

bongok..

sampai bile aku nk tanggung sume ini?
dose2 dah byk nih sape nk tgung??
memang...gi sabah dpt elaun banyak..
babe..duet leh usahe...
ade byk jalan....
bukan cume tu je.......

dah aku kate aku x nak keje jaoh2...
sebok jugak nak suh gi sabah...

aku taw la...ini hidup aku..
perancangan aku..

sebelom kao org pk pasal keluarga aku..

aku dah pk dulu...

ini keluarga aku..

ini adek2 aku..

aku ade projek untuk keluarga juge...

kire2 sume sudah ade...

ye..aku anak sulung....hangpa ingat aku x sedaq kaa????

x layak ke aku rase bahagia??????????????????

berdosa ke klu aku merasai kebahagiaan dalam masa yg sama aku bg je lah padi2 tu sume biar parents aku tuai...

aku bukan saje2 gatal nk kwen...macam kao orang dulu...

hampeh..

mentang2 kao org dah kwen..dah beranak pinak..

nak sebok hal hidup org laen..

macam kao org tu bagos sgt...

aku ade perancangan yg aku x leh bg tahu sekarang...

we'll see...

persoalan : korg nih mesti spesis x gune yg pas kwen x bg duet kt mak bapak kan..sebab tu korg menyebok....macam bagos sgt..ingt sume org mcm kao org ka??

ckp senanglah bro!hang rasa aku pisahkan hang dgn bini hang..dok kat utan sana sowg2...
bini hang dok kt tgh KL tu..

biar kao rasa!!

ni...aku x taw takdir tuhan...klu ade jodoh aku dgn die...alhamdulillah..klu x de atau belom sampai...maka aku akan pegi jaoh nun..cari duet byk2 sampai kao org x nampak batang hidung aku...nampak duet je..

puas hati???

dan klu jodoh kami sampai...i'allah...juling x juling bijik mata hang aku kejekan dgn duet2 aku nanti..nak sgt duet??hambek kao!!!!

dunia...dunia....sume tgk duet..pk duet segala2nya sampai sgup tutup mata tgk aku bercinta buat maksiat free tiap hari!

jahat sungguh kao org nih!

ingt aku nk kwen bodoh2 je ke?ingt aku nk biar segala usaha aku selama nih sie2 je ke??pale otak ang!

pk la perasaan aku weh!jgn pk duet je!!bongok tol....






http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...