9/27/11

hari huru hara





assalamualaikum dan selamat sejahtera....

ini kisah hari ini...

setelah lama x buat pos sejak sebok bekerje di kedai roti..

hari ni memang huru hara...bahasa kasarnye 8macam sial8..bahasa baiknye ..hari astaghfirullahalazim bg aku...

pg2 dtg kelas dgn semangat berkobar2..motor buat hal..susah giler nak hidup..start punye start sampai kasot aku koyak!uhhh.....

gi kelas pulak tunggu punye tunggu org laen x datang2...sampai pegi cari kat audi...pon bukan jugak...kain tersangkut kat pintu...beg jatuh atas lantai..botol air bergolek2....kerusi tumbang kene kaki...pastu mr tunangan aku tu plak call emo2..time tu lah die nak tanye soalan macam2 yg mintak aku jawab time tu jugak pdhal kepale otak aku serabut serabai tahap naga senior yg leh kuarkan api dari mulut utk bakar 1 malaysia nih...eh...1 malaysia?

uhhhhhhhh...last2 aku buat x taw je....lantaklah...

bile dpt taw kelas memang c de..lagi sekali rase berasap yg teramat sgtlah...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

konon nk sejukkan hati minum teh ais yg sejuk2 sgt tu....cek dlm beg,WALLET x bwk pulak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nak balek umah tapi nanti leceh nk dtg blek..silap hb aku malas lgsung aku x gi kelas pukol 12 so x nk amek risk aku gi api..lepak kat computer lab..

tp bile kat labnih, aku makin panasss....

nak sahkan subjek suh jwb poll lah..kemaskini maklumat diri lah...dala internet LEMBAB!!!
Dah tu...bile dah siap jawab die x proses..suh aku jwb lg dan lg dan lagi....

bile dah cube berulangkali sampai page utk sahkan x leh sahkan pulak!!

woiiiiiiii!!!!!!!pe jadi ngn hidup aku hari ni????


tibe2 tepon bunyik...mr precident @bapak aku la..call

tanye pasal urusan broadband.

pastu gitaw surat ptptn sampai umah suh aku byr dah..

bodohlah...x abes belaja lg suh byr...bodoh....

nak suh call lg owg incharge tu...waaaaaaaaaaaaaa

bosaaaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haa..kan..nampak x aku emo tu?nampak x???



uhh...perlu bertenang...



http://i1125.photobucket.com/albums/l595/nfnajla/sign-1.png



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...